Gnabry pristao na novi ugovor

Hasan Salihamidžić radi izvanredan posao, ubrzo novi potpis u Bayernu

Edmir Škorić

Bayern radi na tome da pojača ekipu svakog prijelaznog roka, ali takođe pokušava da zadrži sve svoje bitne igrače.

Nekoliko je prvotimaca u posljednje vrijeme potpisalo nove ugovore, a sada je došlo vrijeme i na Sergea Gnabryja.

Kako javljaju njemački mediji, Gnabry je pristao na produženje ugovora s Bayernom. Novi dugoročni ugovor predložen mu je prije nekoliko sedmica, a igrač je odlučio da ga potpiše.

Dobit će povećanje plate s novim ugovorom, tako da će i sam biti sretan, baš kao i klub, koji ga se ne odriče. Pregovori između igračevih agenata i rukovodstva kluba su u završnici.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Trenutni ugovor Gnabryju je isticao na ljeto 2023. godine. On je u Bayern došao 2017. godine i već ima mnoge trofeje - Ligu prvaka, Bundesligu (3), DFB Pokal (2)...

Bivši igrač Werdera i Arsenala je u tekućoj sezoni upisao ukupno 10 nastupa u dresu Bavaraca, a učinak mu je četiri gola plus tri asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.