Bayern ponovo šopinguje u Leipzigu
Foto - EPA

Nkunku nova meta Bavaraca

Bayern ponovo šopinguje u Leipzigu

M. Šljivak

Minhenski Bayern je prethodnih mjeseci poprilično oslabio ekipu RB Leipziga.

Bavarci su 'Bikovima' uzeli trenera Juliana Nagelsmanna, te fudbalere Dayota Upamecana i Marcela Sabitzera.

Iz Bayerna međutim nemaju namjeru stati sa slabljenjem rivala u Njemačkoj i uskoro će ponovo zakucati na vrata rukovodstva Leipziga.

Njemački mediji pišu da bi njemački prvak rado u svom sastavu vidio 23-godišnjeg francuskog fudbalera Christophera Nkunkua i da će ga pokušati dovesti u svoje redove.

Ovaj ofanzivni veznjak igra zaista odlično ove sezone. Postigao je šest golova, upisao je tri asistencije i privukao je veliku pažnju na sebe.

Bayern je navodno iskazao želju da ga dovede, a hoće li to učiniti vidjet ćemo u narednim mjesecima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Christopher Nkunku karijeru je počeo u PSG-u. U pariškom velikanu nije mogao da pokaže sve što zna, pa je 2019. godine za 13 miliona eura pojačao Leipzig.

Nkunku je za RB Leipzig odigrao ukupno 92 utakmice i postigao je 18 golova.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Najkasnije ce i stadione po njemackoj da utimaju da im protivnici nemaju gdje igrati hahaha.Ne vjerujem da ce im ovaj doci jer nije pred kraj ugovora :D
4 1
user1614932756
Et neki dan zabio u ligi prvaka 3 gola ja se sprdo ovi odma oce da ga kupuju kakva kukuruz liga
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije