Slavlje u Ljubljani

Ibričić i Amra Džeko proslavili zajedno rođendane, a Dijamant se baš opustio i zapjevao

E. Čaušević

Bivši bh. reprezentativac Senijad Ibričić prije nekoliko dana proslavio je svoj 36. rođendan, te je odlučio napraviti slavlje u Ljubljani za porodicu i prijatelje.

Zanimljivo je da su Ibričić i Amra Džeko odlučili zajedno da organizuju rođendansko slavlje jer je i supruga napadača Intera prije nekoliko dana proslavila svoj 37. rođendan.

Nakon što je Džeko oduševio sve svojom igrom protiv Sassuola odlučio je s porodicom da otputuje u Ljubljanu gdje se sinoć malo opustio i zapjevao u svom društvu.

Na rođendanu je, između ostalih, pjevao bh. pjevač Adnan Nezirov, a na Instagramu možete vidjeti atmosferu koja je vladala na sinoćnjem slavlju.

Džeko je pred reprezentativno okupljanje dobio vremena da se malo odmori i opusti što je sigurno zaslužio nakon sjajnih igara u dresu Intera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.