Edin Džeko sa suprugom Amrom na zanimljivom izletu prije njegovog dolaska u Sarajevo

Uživaju u svakom momentu

Edin Džeko sa suprugom Amrom na zanimljivom izletu prije njegovog dolaska u Sarajevo

E. Škorić

Kapiten bh. reprezentacije Edin Džeko uživa u ljepotama Švicarske, zajedno sa suprugom Amrom.

Džeko bi ubrzo trebao da stigne na okupljanje bh. reprezentacije koju čekaju dueli s Francuskom, Kuvajtom i Kazahstanom, ali je malo pauze nakon utakmice protiv Verone u petak odlučio iskoristiti za još jedno putovanje.

On i Amra su dan proveli na švicarskim Alpama, a na Instagramu su oboje s nekoliko fotografija fanovima dočarali idilu na svega nekoliko stepeni iznad nule...

Edin je imao zanimljivo ljeto. Prešao je iz Rome u Inter, postigao gol i asistirao u prvom nastupu za svoj novi tim, potom otvorio restoran u Dubrovniku, a sada nastavlja s obavezama u dresu BiH.

Nama ostaje nada da će Džeko još dugo da traje iako je ušao u pozne igračke godine, te da će ponovo, kao što je to nekoć radio, zatreseti mrežu Francuza...

Top Komentari

Slobodas
Bolje da si otisao u Lukomir puno je ljepse ! Al sta zna dijaspora sta je Bosna
4 5
barbarexit
Volim ja sve sto je nase i smatram da nasa zemlja pored svog potencijala turistickog to ne zna da koristi,ali kakav narod takva i zemlja. Da ne duzim o tome. A sto se tice Svice,ko jednom tamo ode,bilo gdje,od grada do prirode,shvatice onu pjesmu Dine Merlina.To je jednostavno savrseno. Da zavidis svakom ko zivi tamo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi