Ukrajincima odgovara samo pobjeda

"BiH ima dobar tim, ali nećemo olako dopustiti da nam neko večeras uzme bodove"

Endin Čaušević

Bh. reprezentacija večeras u Lvivu igra protiv selekcije Ukrajine meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Naša reprezentacija večerašnji meč dočekuje nakon što smo u subotu u gostima uspjeli da savladamo selekciju Kazahstana, dok je Ukrajina slavila u gostima protiv Finske.

Zmajevi do kraja kvalifikacija imaju još tri meča, te su nam potrebne dvije pobjede kako bi prošli u baraž.

S druge strane ekipa Ukrajine ima još dvomeč protiv naše reprezentacije i potrebne su im pobjede u tim susretima kako bi se oni na kraju plasirali u baraž za odlazak na Mundijal u Kataru.

Nakon sinoćnjeg treninga selekcije Ukrajine izjavu za tamošnje medije dao je i reprezentativac ove zemlje Ilya Zabarny koji je govorio o večerašnjoj utakmici protiv BiH.

"Bosna i Hercegovina ima veoma dobar tim. I oni su slavili u subotu baš kao i mi. Borit ćemo se i sigurno nećemo olako dopustiti da nam neko uzme večeras bodove", rekao je Zabarny i dodao.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Ovo je moja prva utakmica za reprezentaciju u Lvivu i sretan sam što ćemo igrati pred našim navijačima. Nadam se da će nas podržati i napraviti užarenu atmosferu večeras".

Podsjećamo, utakmica između Ukrajine i BiH igra se od 20:45 sati, a ovo će biti i prvi međusobni duel ovih selekcija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.