Ukrajinci jučer završili press konferenciju, a onda zaigrali FIFA 22 protiv velike zvijezde

Član ukrajinskog benda TNMK im bio gost

Ukrajinci jučer završili press konferenciju, a onda zaigrali FIFA 22 protiv velike zvijezde

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra u gostima protiv selekcije Ukrajine u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Zmajevi u dobroj atmosferi dočekuju današnji meč u Lvivu nakon što smo u subotu u gostima uspjeli da pobijedimo Kazahstan sa 2:0.

Našoj selekciji u preostale tri utakmice kvalifikacija potrebne su dvije pobjede kako bismo osigurali mjesto koje vodi na kraju u baraž.

S druge strane Ukrajina ima još dvomeč protiv Zmajeva i moraju ostvariti pobjede u obje utakmice kako bi na kraju oni uspjeli da dođu do drugog mjesta u grupi koje vodi u baraž.

Ukrajinci su jučer održali press konferenciju na kojoj su bili selektor Oleksanr Petrakov, te fudbaleri Roman Yaremchuk i Ivan Kharatin. Nakon što su rekli ono što su imali pred meč protiv BiH odlučili su malo da se opuste.

Naime, gost na press konferenciji bio je i muzičar Oleksandr Fozzi Sydorenko koji je inače vođa ukrajinskog benda TNMK. On je igrao FIFA 22 protiv Kharatina, ali se nije baš proslavio.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Odigrana su sva poluvremena po pet minuta, a oni su igrali s različitim postavama selekcije Ukrajine. Na kraju Kharatin je bio ubjedljiv jer je slavio sa 4:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi