Jasna poruka trenera Redsa

Klopp: Ma dajte, ko je bolji od Mohameda Salaha u ovom trenutku? Nije niko!

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola danas su u gostima pobijedili Watford sa 4:0 u meču osmog kola engleskog Premiershipa.

Redsi su odigrali odličan meč na Vicarage Roadu i lakše od očekivanog su uspjeli da dođu do nova tri boda.

Odličan meč danas je odigrao Roberto Firmino koji je zabio hat-trick, ali ga je uspio zasjeniti Mohamed Salah koji je na osmoj utakmici zaredom uspio da se upiše u listu strijelaca.

Salah je pored gola i dodao asistenciju, ali njegov pogodak je sigurno najbolji detalj meča jer je čarolijom još jednom pokazao o kakvom majstoru se radi.

Krajem narednog mjeseca biće uručena Zlatna lopta za najboljeg igrača svijeta, a Jurgen Klopp je nakon utakmice jasno poručio da smatra da je Salah trenutno najbolji igrač na svijetu.

"Ma dajte, ko je bolji od Mohameda Salaha u ovom trenutku? Ne postoji niko bolji i to je jasno ko dan", poručio je Klopp nakon današnje utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

France Football nedavno je potvrdio da će ceremonija dodjele Zlatne lopta biti održana 29. novembra.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.