Pozdrav Ranierija i Kloppa kao dokaz da džentlmeni i dalje postoje

Pozdrav Ranierija i Kloppa kao dokaz da džentlmeni i dalje postoje

E. Škorić

Watofrd i Liverpool igraju prvi meč osmog kola engleskog Premiershipa.

Ovja duel počeo je u 13:30 sati, a u fokusu je Claudio Ranieri, pošto je italijanski stručnjak po prvi put na klupi Watforda.

Debi za njega nije počeo najbolje, budući da Redsi vode od devete minute nakon sjajne asistencije Mohameda Salaha i sigurne realizacije Sadija Manea, ali definitivno je lijepo bilo vidjeti pozdrav na početku utakmice dvojice sjajnih trenera.

Ranieri, koji je prije nekoliko godina senzacionalno uzeo titulu s "malim" Leicesterom, dobio je veliko poštovanje i duboki naklon od strane Kloppa. Dokaz je ovo da i danas postoje veliki treneri i pravi džentlmeni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Klopp itekako cijeni starijeg kolegu, a po snimku se moglo vidjeti da i slavni Italijan ima poštovanja prema Nijemcu koji je već nekoliko godina smatran ponajboljim trenerom na svijetu.

[twitter]https://twitter.com/AnfieldWatch/status/1449337816257814533[/twitter]

Top Komentari

BigBabo
Legends!!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi