Škrinjar zabrinut zbog odbrane

Džekin saigrač zna šta je Interov najveći problem ove sezone

Edmir Škorić

Milan Škrinjar, defanzivac Intera, smatra da njegov tim prima previše golova.

Inter u posljednje vrijeme ne briljira, ali odbrana nije na nivou iz prošle sezone kada je osvojen Scudetto. Škrinjar je u najavi utakmice Lige prvaka protiv Sheriffa ukazao na taj problem.

"Primamo previše golova, nismo zadovoljni i moramo se poboljšati. Naravno, primamo mnogo golova, ali Inzaghijeve ekipe su takve. Moramo pronaći ravnotežu između napada i odbrane. Ako uspijemo u tome, veće su nam šanse da pobijedimo", rekao je Slovak.

Da li je odlazak Achrafa Hakimija uzrok slabijih igara u odbrani?

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Hakimi je stvarno jak, svi to znamo, ali prošle godine sam odigrao puno utakmica s Darmianom i imamo odlično razumijevanje, kao i sa Dumfriesom. Nema velike razlike", dodao je.

Inter ima samo bod nakon dva kola i nema pravo na novi kiks, a ekipa Sheriffa iz Tiraspola već je pokazala da može da pobijedi svakoga. Moldavci su, naime, u prva dva kola osvojili maksimalnih šest bodova pobijedivši i Šahtar i Real Madrid.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.