Kako je Džeko podnio izmjenu? Brzi korak, pražnjene nosa, podrška...

Za Gazzettu najlošiji na terenu

Kako je Džeko podnio izmjenu? Brzi korak, pražnjene nosa, podrška...

A. Čaušević

Edin Džeko se po prvi put vratio na Olimpico otkako je potpisao za Inter i nije se ugodno proveo. 

Inter je na gostovanju kod Lazija upisao prvi ligaški poraz u sezoni nakon što je vodio poslije prvog poluvremenu, ali su Nebeskoplavi u nastavku uspjeli preokrenuti uz dosta kontroverzi.

Perišić je zabio za goste iz penala, a Immobile je također iz kaznenog udarca vratio stvari na početak. Preokret su domaći režirali u posljednjih 10-ak minuta.

Inter nije izbacio loptu u 81. minuti dok je Dimarco ležao na terenu, lopta dolazi do igrača Lazija koji preko Anderosna zabijaju za vodstvo. Konačan rezultat(3:1) u nadoknadi je postavio Milinković Savić.

Džeko je odigrao najslabiju partiju od svog dolaska u milanski klub. Ugledna Gazzetta dello Sport mu je za nastup dala ocjenu 5 uz naglasak da je bio najlošiji na terenu.

U 75. minuti Simone Inzaghi ga je izveo iz igre što je Džeko doživio na dostojanstven način. Trenutak izmjene pogledajte ovdje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dok je brzim korakom izlazio s terena navijači Lazija su zviždali, Dijamant je ispraznio nos te uputio podršku Lautaru Martinezu koji ga je zamijenio.

Priliku da blijedu partiju pošalje u zaborav Džeko će imati u utorak kada Inter igra meč Lige prvaka protiv Sheriffa na domaćem terenu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

salt_city
Preglup text
10 1
pogba69
Jel i prdnuo
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi