Nadao se novom kiksu Solskjaera

Old Trafford je "eksplodirao", a svi su vidjeli kako je Van de Beek "slavio" Ronaldov gol

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda u srijedu su na svom terenu pobijedili Atalantu sa 3:2.

Manchester United ponovo nije previše briljirao na svom terenu, ali su Crveni đavoli nakon preokreta uspjeli da dođu do pobjede.

Atalanta je vodila sa 2:0, ali su domaći do kraja meča došli do velikog preokreta, a junak je ponovo bio Cristiano Ronaldo koji je postigao gol za 3:2.

Old Trafford je tada jednostavno "eksplodirao", a veliko slavlje bilo je i na klupi Manchester Uniteda.

No, u centru pažnje našao se nizozemski veznjak Donny van de Beek koji ponovo nije odigrao ni minute za United.

Van de Beek nije u planovima Ole Gunnara Solskjaera zbog čega je itekako razočaran. Nizozemac je u centru pažnje jer su navijači shvatili da je reda radi proslavio gol Ronalda tako što je ustao i lagano aplaudirao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Engleski mediji prenose da je Van de Beek sigurno želio da United ponovo kiksa kako bi Solskjaer dobio otkaz, ali je Ronaldo još jednom u posljednjim minutama spasio norveškog stručnjaka.

Čini se da su za Van de Beeka odbrojani dani na Old Traffordu, a ovaj video to još jednom pokazuje. Jasno je da neće dobiti šansu u Unitedu sve dok je Solskjaer trener i neće biti iznenađenje ako već u januaru promijeni klub.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.