Odigrao odbranu kao nikad u životu: Cristiano Ronaldo jednostavno živi za Ligu prvaka

Dao posljednji atom snage

Odigrao odbranu kao nikad u životu: Cristiano Ronaldo jednostavno živi za Ligu prvaka

E. Čaušević

Manchester United je u srijedu nakon preokreta uspio da pobijedi Atalantu na svom terenu sa 3:2.

Crveni đavoli su teže od očekivanog uspjeli na Teatru snova da pobijede Atalantu i to nakon što su gubili sa 2:0.

Atalanta je odigrala odličan meč u prvom poluvremenu i vodila je sa 2:0, ali je United u nastavku utakmice uspio da dođe do preokreta.

Junak domaćeg tima ponovo je bio Cristiano Ronaldo koji je u samom finišu utakmice postigao pogodak za 3:2 i tako donio tri boda Manchester Unitedu.

Ronaldo se i nakon meča našao u centru pažnje zbog nekoliko akcija iz drugog poluvremena kada je učestvovao u defanzivi.

Portugalac je nekoliko puta sprintao u odbranu i pokušavao da uzme loptu igračima Atalante i pokazao je nevjerovatnu želju da njegov tim sačuva prednost. Mnogi su poručili da Ronaldo jednostavno uživa igrajući Ligu prvaka što je ponovo dokazao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ronalda nismo vidjeli da tako učestvuje u defanzivi, a protiv Atalante je u nekoliko navrata oduševio navijače jer je pokazao koliko mu znači da United dođe do pobjede u ovom meču.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Penaldo!
2 6
cccccc
Koliko ste vi neozbiljan portal. Jedan dan jedno pišete, a drugi dan drugo. Sada pišete da Cristiano Ronaldo živi za Ligu prvaka, a nakon utakmice protiv Villareala ste ga pljuvali kada nije htio potrčati i stavili ste naslov Scena koja je oduševila sve: Ronaldo stoji i gleda, a Cavani diže Old Trafford na noge
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi