FOTO - EPA

U februaru potpisuje ugovor

Di Marzio tvrdi: Mbappe je donio odluku

Adnan Beganović

Jedan od najboljih svjetskih fudbalera Kylian Mbappe od naredne sezone će gotovo signurno nositi dres Real Madrida.

U posljednjih nekoliko mjeseci, nakon što nije potpisao novi ugovor sa PSG-om, mnogo se špekulisalo o Mbappeovoj fudbalskoj budućnosti.

No, izgleda da i tim špekulacijama dolazi kraj, bar ako je vjerovati uglednom talijanskom novinaru Gianlucu Di Marziju, koji rijetko griješi kada su u pitanju veliki transferi.

Naime, Di Marzio je objavio da je Mbappe dogovorio sve uslove svog dolaska u Real Madrid i da će u februaru potpisati višegodišnji ugovor sa "kraljevskim klubom".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Mbappe je odlučio riskirati. Nije u pitanju novac. I nije riječ o ultimativnom odlasku iz PSG-a ili Francuske. Poenta je da traži novi izazov i želi igrati u Real Madridu. Već je dogovorio sve uslove sa Realom", rekao je Di Marzio i dodao:

"Ne može potpisati do februara iduće godine. Samo veliko iznenađenje može promijeniti Kylianovu konačnu odluku. Već je odlučio", zaključio je ugledni talijanski novinar.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.