Eden Hazard se vraća u Premier ligu?

Newcastle ga želi

Eden Hazard se vraća u Premier ligu?

E. Škorić

Belgijski reprezentativac Eden Hazard mogao bi se vratiti u engelsku Premier ligu gdje je svojevremeno briljirao kao igrač Chesleaja.

Hazard je bio jedan od najboljih igrača u Evropi dok je nosio dres Plavaca iz Londona, no nakon što je u velikom transferu prešao u Real Madrid, kao da je zaboravio da igra nogomet.

Nije se najbolje snašao u Španiji i sada se ponovo aktivirala priča o mogućem povratku na Otok. Nije teško pogoditi ko to ima novac i želi da ga kupi. Naravno, riječ je o Newcastleu koji je nedavno dobio bogate vlasnike.

Očekuje se da Portugalac Paulo Fonseca postane novi trener Newcastlea, a lista potencijalnih pojačanja je velika i uglavnom se radi o sjajnim igračima sa velikim vrijednostima, kakav je i sam Hazard.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Real Madrid je spreman da pusti Hazarda, koji je ove sezone odigrao osam mečeva, ali nije postigao nijedan gol, ima tek jednu asistenciju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
U njemackoj bi ti najlakse bilo,najmeksi fudbal se igra i odbrane ne postoje.Zabijao bi 20 plus golova svake sezone
6 3
Mehinaldo
Gotov je on ali sto se lige tice njemu lezi i engleska
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi