Ancelotti o tome zašto Hazard ne igra: Trener je izabrao drugog igrača

Belgijanac mora da čeka

Ancelotti o tome zašto Hazard ne igra: Trener je izabrao drugog igrača

E. Škorić

Eden Hazard je trenutno spreman, povrede su iza njega, ali očigledno nije u najvećim planovima Carla Ancelottija.

Hazard nije ni približno onaj igrač iz perioda dok je nosio dres Chelseaja, ali se u Realu nadaju da će se Belgijanac ipak prije ili kasnije isplatiti.

Od dolaska u Madrid imao je problema s povredama, a iako je sada spreman, trener Carlo Ancelotti nema namjeru da ga drži u startnoj postavi.

"Hazard može da igra gotovo u svakoj formaciji. Spreman je za igru, ali je problem što trener preferira nekog drugog igrača. On nema zvjezdani status u Real Madridu zbog brojnih povreda, ali malo po malo ćemo dobijati njegovu najbolju verziju", rekao je Ancelotti, dodavši:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Siguran sam da ćemo od njega ove sezone vidjeti najbolje i da će igrati više nego prije. Ima kvalitet i motivaciju, ali jednostavno mora da čeka priliku jer je normalno da trener ponekad izabere druge igrače".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije