Sada ih čeka duel sa liderom Prve lige FBiH

U NK Zvijezda zadovoljstvo nakon prolaska dalje u Kupu BiH

Samir Mlaćo
NK Zvijezda Gradačc, jedan je od dva federalna prvoligaša koja će nastupati u četvrtfinalu Kupa BiH.

Zvijezda je jučer nakon penala bila bolja od premijerligaša Posušja, nakon što je bilo 1:1 poslije 90 minuta igre.

U Zvijezdi su zadovoljni, te se nadaju da će im prolaz dalje u Kupu BiH dati dodatnu snagu pred subotnji važan ligaški meč protiv NK GOŠK Gabela.

“Znamo da u dosadašnjem dijelu prvenstva nismo opravdali očekivanja naših navijača, znamo da smo ih razočarali više puta, ali isto znamo da zaslužujemo i možemo puno više od trenutne pozicije na tabeli. Pokazali smo sada da treba vjerovati i imati nadu do posljednjeg trenutka i sasvim sigurno da je ovaj prolazak u Kupu BiH od velikog značaja za naš tim. Za navijače imamo kratku i jasnu poruku: SVI U RAHIĆ U SUBOTU“, istakli su iz NK Zvijezda.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo, Zvijezda će još subotnji meč odigrati u Gornjem Rahiću zbog suspenzija stadiona Banja Ilidža.

Nakon 11. kola Zvijezda se nalazi tek na četrnaestom mjestu Prve lige FBiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.