Nekadašnji premijerligaški golman stupio u štrajk glađu
FOTO: Facebook

Smatra da se sve odigralo po 'stranačkoj liniji'

Nekadašnji premijerligaški golman stupio u štrajk glađu

S. Mlaćo

Nekadašnji golman Zvijezde Gradačac, Gradine, Bratstva, Lokomotive iz Miričine i NK Ingram Duboki Potok Damir Zukić odlučio se za nesvakidašnji potez.

Naime, Zukić se trenutno nalazi ispred zgrade Gradske uprave u Srebreniku gdje traži svoja prava.

Ističe da je stupio u štrajk glađu zbog stranačkog zapošljavanja.

Dodao je da je na mjesto namještenika u gradskoj upravi Grada Srebrenika primljena osoba kojoj je konkurs namješten, te da je ista osoba trenutno u radnom odnosu.

"Bio sam kandidat za načelnika Grada Srebrenika, tj protukandidat trenutnom načelniku, a također sam i kao bivši radnik JKP "6.septembar" Srebrenik, na neprimjeran i nezakonski način dobio otkaz, što je dokazano u toku sudskog postupka. Smatram da sam kao jedan od potencijalnih kandidata za primjen namještenika oštećen i to na političkoj osnovi".

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba

Zukić se oglasio putem facebooka te uz fotografije napisao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Borba za bolje sutra svih nas".

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, stablo i na otvorenom

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

makelele
Ne poznajem lika ni situaciju, al poznavajuci nase ljude, lik zeli samo da se uhl**** i da dize lovu nizasta
1 16
Mackintosh
Strajkovat ces dok ti gu*ica ne ogladni, a jest ces krisom. Mislim strajk za tv-kamere i medije. Nadji neki originalniji nacin jarane, ovo je izlizano
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi