Nema želju da ode iz Reala

Eden Hazard ima jasan plan šta i kako dalje

Edmir Škorić

Reprezentativac Belgije Eden Hazard namjerava i dalje da bude član Reala.

Hazard ni ove sezone nije u dobroj formi, sve manje igra, ali svejedno nema namjeru otići iz Madrida, unatoč brojnim glasinama da bi već u januaru mogao mijenjati sredinu.

Kako navodi Marca , belgijski krilni nogometaš spreman je pokazati strpljenje kako bi izborio mjesto u prvoj postavi Kraljeva. Marca također napominje da Eden ima jako dobar odnos s trenerom Carlom Ancelottijem, koji je spreman dati mu podršku i povjerenje.

Ove sezone Hazard je imao samo 10 utakmica i jednu asistenciju, a u Madridu se nadaju da će prije ili kasnije postati jednako opasan i kvalitetan kao što je bio dok je igrao za londonski Chelsea.

Iako nije bilo zvaničnih podataka, mediji su objavili da je Real Chelseaju za Hazarda platio čak 100 miliona eura u ljetu 2019. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.