U Realu dva slomljena nosa u samo 30 sekundi razmaka?

Problemi za Madriđane

U Realu dva slomljena nosa u samo 30 sekundi razmaka?

Edmir Škorić

Real Madrid je u subotu na gostovanju kod Elchea slavio s 2:1 uz dva pogotka sjajnog Brazilca Vinicius Juniora.

Osim sjajne partije brazilskog reprezentativca, nakon koje je Real Madrid došao do pobjede i vratio se na vrh tabele, utakmica će se pamtiti i po povredama dvojice "kraljeva" u razmaku od samo 30 sekundi.

Marino Diaz i Casemiro su zadobili značajne udarce u nos, zbog čega su krvarili i morali su da se liječe na terenu.

Obojica će po povratku u Madrid odraditi testove kako bi se otkrilo jesu li slomljeni nosevi, kao što se isprva posumnjalo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marino je prvi zadobio jezivu povredu nosa, pošto je nezgodno pao na lice nakon sudara s defanzivcem Elchea, a nedugo nakon njega stradao je i Casemiro.

Nisu to bile jedine brige o povredama s kojim se suočio Carlo Ancelotti nakon pobjede, budući da je Rodrygo teže povrijeđen, a i Luka Jović je zadobio povredu koljena.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Pa to je jer previše simuliraju tražeći penale.To se kod njih na treninzima trenira
2 5
denimen9
Dobio bi ih Real i sa tri igraca manje. Steta za Jovica, predobar igrač.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi