Vinicius otkrio da mu Modrić prije svake utakmice kaže istu stvar

Igra u sjajnoj formi

Vinicius otkrio da mu Modrić prije svake utakmice kaže istu stvar

Endin Čaušević

Real Madrid jučer je u gostima pobijedio Elche sa 2:1 u meču 12. kola španske La Lige.

Kraljevski klub je uspio da dođe do nova tri boda, a junak gostujuće ekipe ponovo je bio Vinicius Junior koji je postigao oba gola.

Brazilac igra u fantastičnoj formi ove sezone i pokazuje zbog čega je klub izdvojio ogroman novac za njega prije nekoliko godina.

Sjajni Vinicius uspio je dva puta zatresti mrežu Elchea i svojoj ekipi donijeti nova tri boda, a asistenciju kod drugog gola upisao je Luka Modrić koji kaže Brazilcu istu stvar prije početka svake utakmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Modrić mi prije svake utakmice kaže da samo trčim i ubacujem se između igrača protivničke keipe i da će lopta jednostavno doći. Sretan sam što sam konačno u formi i nadam se da ću ovako nastaviti do kraja sezone", rekao je Vinicuis nakon utakmice.

Vinicius je u dosadašnjih 14 utakmica u svim takmičenjma zabio već devet golova i dodao je još pet asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Ne mogu da vjerujem na šta je spala ova španska liga kad jedan vini jr igra profesionalni fudbal
2 23

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije