Totalno se kamuflirao

Svi su pokušavali da otkriju koga je to sinoć doveo Fernando Torres na Anfield

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola sinoć su na svom terenu pobijedili Atletico Madrid sa 2:0.

Redsi su uspjeli da dođu do nove pobjede protiv madridskog kluba, a sinoć su na Anfieldu slavili sa 2:0.

Liverpool je poveo u 13. minuti golom Jote, a samo osam minuta kasnije Sadio Mane je pogodio za 2:0 što je bio i konačan rezultat meča. Atletico je od 36. minute igrao s igračem manje nakon što je Felipe dobio direktan crveni karton.

Na Anfieldu je sinoć u centru pažnje bio čovjek koji je ostavio veliki trag u oba ova kluba, a naravno riječ je o Fernandu Torresu.

Torres je nedavno počeo trenersku karijeru u Atleticu i iskoristio je priliku da se vrati na Anfield gdje je dobio aplauz domaćih navijača koji itekako cijene sve ono što je ostvario u dresu Liverpoola.

No, u centru pažnje je bila osoba koja je sjedila pored Torresa. Španac je sa sobom doveo nekoliko osoba na Anfield, ali niko nije mogao da otkrije ko je sjedio s njegove lijeve strane jer se u potpunosti kamuflirao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Legendarni španski napadač za Liverpool je odigrao 142 utakmice i zabio je čak 81 pogodak, te je upisao 20 asistencija. Naravno, najviše mečeva odigrao je za Atletico za koji je nastupio na 356 utakmica, te je zabio 122 gola i dodao 16 asistencija.

U svojoj karijeri Torres je još igrao za Chelsea, Milan i japanski Sagan Tosu gdje je i završio svoju karijeru prije dvije godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.