Zvijezda Borussije obrisala tweet o Liverpoolu nakon brze reakcije kluba

Zvijezda Borussije obrisala tweet o Liverpoolu nakon brze reakcije kluba

E. Škorić

Mladi nogometaš Borussije Dortmund Jude Bellingham prvo je objavio tweet vezan za mogućnost njegovog transfera za Liverpool, ali se ubrzo "pokajao".

Bellingham je jedan od najtalentovanijih igrača Evrope i ovaj tek 18-godišnji veznjak od nedavno se počeo povezivati sa raznim klubovima, pa i sa Liverpoolom.

Nakon što je FourFourTwo objavio priču kako ga želi velikan s Anfielda, mladi reprezentativac Engleske je upravo na tweet spomenutog magazina objavio gif na kojem se slatko nasmijao na cijelu priču o transferu.

Očigledno su mu u Borussiji odmah saopštili da ni na koji način ne bi smio u javnosti da komentariše priče o transferima, zbog čega se morao pokajati i obrisati tweet.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bellingham je ponikao u Birminghamu, ali je za 11 miliona eura prošlog ljeta potpisao za Borussiju i za koju je već stigao upisati 10 bundesligaških mečeva te postići dva gola uz tri asistencije u minuloj sezoni.

Očito su u Liverpoolu dobro upoznati s njegovim kvalitetama i jasno je da će ga pokušati dovesti u nekoj skorijoj budućnosti, ali vjerovatno će imati žestoku konkurenciju u vidu drugih evropskih velikana.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bosnaa
Cuj morao se pokajati pa nije ubio insana brate dragi
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti