Defanzivci Zrinjskog najavili derbi protiv Borca

Barišić: Bilo je kritika na moju izjavu pred Velež; Jakovljević: Gledamo samo sebe

Haris Zilić

U 16. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine snage će odmjeriti Zrinjski i Borac.

Ovo će biti derbi kola, a susret su najavili defanzivci mostarskog kluba Hrvoje Barišić i Slobodan Jakovljević.

"Borac je drugačija ekipa u boljoj su formi. Vidjet ćemo koliko će vrijeme dozvoljavati. Bile su kritike nakon moje izjave pred Velež da idemo po pobjedu, naravno da svaku utakmicu idemo po pobjedu tako i ovu. Borac zna šta može očekivati od nas. Ne gledamo druge utakmice, samo sebe", rekao je Barišić, dok je Jakovljević dodao:

"Derbi za derbijem, ali očekuje nas drugačija utakmica u odnosu na onaj meč u Banja Luci. Spremamo se maksimalno, skoncetrisani smo i vidjet ćemo jesmo li pravi ili ne. Vremenski uslovi, njihov izmjenjen sastav, ali kažem mi gledamo gledati sebe."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Duel Zrinjskog i Borca igra se u subotu sa početkom u 19 sati na stadionu pod Bijelim brijegom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.