Jakirović: Nema pritiska, idemo utakmicu po utakmicu

Trener Zrinjskog

Jakirović: Nema pritiska, idemo utakmicu po utakmicu

E. Škorić

U Zrinjskom mogu biti zadovoljni nakon Grbavice i 3:0 pobjede nad Željezničarom.

Upisali su novu pobjedu i suvereno gaze ka prvom mjestu i tituli.

"Zasluženo smo slavili, iako nisam zadovoljan prvim dijelom. Imali smo jednu šansu u prvom dijelu, posložili smo se na pauzi, a pomogao nam je i prvi gol. Bilo je pitanje kada ćemo postići drugi. Zasluženo smo slavili“, kazao je trener Plemića Sergej Jakirović na press konferenciji, pa je dodao:

“Nema pritiska zbog prvog mjesta. Želimo uzeti maksimum bodova do pauze. Idemo utakmicu po utakmicu, nema pritiska, to su mladi momci predvođeni ovim starijim. Planiramo se pojačavati na zimu, stalno se radi na tom skautingu. Želimo dovesti igrača koji znaju gdje dolaze, a to je veoma bitno. Nije isto igrati u solidnom klubu ili npr. Zrinjskom".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li ste zadovoljni ritmom ekipe, sada vam dolazi Borac.

"Ovo je četvrti derbi u nizu. Idemo utakmicu po utakmicu, puno lakše je igrati kada imate zalihu bodovu. Za Borac ćemo se spremati kao i svaku utakmicu, želimo pobjedu pred našim navijačima", dodao je Jakirović.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

lalinjo
Jakire profesore,čestitam na pobjedi i samo jako i dalje
7 4
Realist
Profesor
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi