Foto - EPA

Menadžer Manchester Uniteda

Solskjaer ne želi da ide i poručuje: "Daleko smo mi od najboljih ekipa"

Midhat Šljivak

Navijači Manchester Uniteda ne bi imali ništa protiv da Ole Gunnar Solskjaer napusti mjesto menadžera kluba.

Norveški stručnjak i legenda tima sa Old Trafforda na novom je udaru nakon katastrofalnog izdanja protiv Manchester Cityja u gradskom derbiju.

Jedva da su Crveni đavoli u 90 minuta prelazili i centar, a nakon meča Solskjaer je istakao da je njegov tim daleko od vrhunskih ekipa.

"Trenutno smo poprilično daleko od najboljih ekipa. Očekivanja od mene i igrača su visoka i moramo se vratiti u formi u kojoj smo bili ranije. Imamo igrače za vrh", rekao je Solskjaer.

O odlasku sa klupe naravno ne razmišlja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne ne razmišljam o tome. Imam dobre odnose sa klubom i oni su veoma iskreni. Radim za United, želim najbolje klubu i dok sam ovdje želim donijeti napredak", rekao je Solskjaer.

United je trenutno peti na tabeli Premiershipa sa osvojenih 17 bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.