11

Komentari (11)

Mele
Jos da im golman nije imao svoj dan, bilo bi kao i sa Liverpoolom, bar 5 komads, spasio je 3 ili 4 cista gola.
Mahatma.Barbie
Pa ova ekipa Manchestera po imenima je među najjačim ekipama ne samo Engleske, nego i Europe. De Gea, Henderson, Wan Bissaka, Shaw, Telles, Varane, Bailly, Lindelof, Maguire, Mctominay, Pogba, Fenandes,Van De Beek, Matic, Mata, Lingard, Greenwood, Rashford, Sanchoo, Ronaldo, Cavani. Nek neko navede jači tim sa boljim igračima zajedno u prvoj postavi i na klupi. Šteta kad ih ovaj diletant vodi.
King_Kenny
@Mahatma.Barbie ...vecina nabrojanih prosjecni igraci...nije valjao Moyes,nije valjao Van Gaal,nije valjao Mourinho,ne valja Solskjaer...ko valja?
user1582456981
Moj pajdo sa ovom ekipom Kloop bi razvalio sve u ligi i ne pricaj gluposti, imaju dvije ekipe a ne jednu dobru a sto ne igraju je do trenera
Zaštita Identiteta
Čitava liga ima dobru ekipu, o čemu vi ovdje pričate... kaže među najboljim u Evropi, evo grohotom se smijem. Nijedan od Unitedovih igrača trenutno nije ni među 10 na svojoj poziciji, a kamoli ukupno (da, uključujući i Ronalda).
IvanKing
Ten Hag, od Ajaxa koji nema tolika imena napravio najbolju ekipu u Europi po formi.
Sars33
Ovaj gori od Koemana
Nije.bitno
Imas igrace, nemas autoritet i znanje
NKZ1922
Odlazi gremline
Icardi072
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.