Zadobio povredu

U Liverpoolu vlada stanje zabrinutosti: Šta je s Maneom?

Edmir Škorić

Nogometaš Liverpoola Sadio Mane povrijedio se tokom meča kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Togoa.

Senegal je remizirao na ovom gostovanju (1:1), a Mane se zbog povrede s terena povukao već u 28. minuti. Do povrede je došlo nakon nezgodnog doskoka senegalskog napadača poslije jednog zralnog duela sa igračem Togoa.

Iz Senegala su kasnije poručili da je Mane izašao zbog predostrožnosti i da nema razloga za brigu, mada je Jurgen Klopp svakako zabrinut da nije riječ o nekoj povredi ozbiljnije prirode.

Redsima bi to bio težak udarac pošto se već povrijedio Roberto Firmino na nekoliko sedmica, ali ipak, u prilog im ide činjenica da će Mane imati dovoljno vremena za oporavak jer traje reprezentativna pauza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ne treba ni napominjati koliko je Mane važan u sastavu Liverpoola i uz Mohameda Salaha definitivno najbolji igrač crvenih.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.