Neće nastupiti protiv Finske

Rijetko ko voli reprezentaciju kao Džeko, dokaz je i poruka nakon "podignute ručne"

Admin Čaušević

Vijest koja je bila u zraku je ozvaničena nekoliko sati pred utakmicu BiH - Finska. 

Edin Džeko se nije oporavio i neće nastupiti protiv Finske. Potvrda je stigla u subotu ujutro.

Džeko je uvijek igrao srcem za reprezentaciju, najbolji je strijelac i igrač s najviše nastupa u našem nacionalnom timu te je od ogromnog značaja.

Rijeko ko u svijetu fudbala voli igrati za reprezentaciju svoje zemlje kao popularni Dijamant, ali danas je morao "podignuti ručnu" te neće biti na terenu.

"Uprkos mojoj ogromnoj želji i naporima medicinskog tima, ipak nismo uspjeli u našim zajedničkim nastojanjima da budem spreman za utakmicu protiv Finske.

Međutim, znam da će momci dati sve od sebe za pobjedu i da će na terenu ostaviti i posljedni atom snage za povoljan rezultat.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Pozivam navijače da zajedno bodrimo momke, kao nikad dosad, jer podrška im je itekako potrebna i siguran sam da će im dati više snage za najbolji rezultat na terenu!

Sretno momci, idemo po pobjedu. Možemo mi to zajedno", poručio je kapiten bh. nacionalnog tima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.