Na tribinama Bilinog polja

Ljuti Krajišnici na Bilinom polju okačali transparent srceparajućeg sadržaja

Admin Čaušević

Oko 3.000 navijača nalazi se na tribinama Bilinog polja tokom utakmice Bosna i Hercegovina - Ukrajina. 

Svoje mjesto na tribini zauzeli su i Ljuti Krajišnici, jedna od najvrenijih navijačkih grupa reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Grupa navijača iz Krajine je na ogradi zakačila i transparent zaista srceparajućeg sazdražaja obzirom na tragičnu nesreću prije osam godina.

"Za vas smo davali i živote, od vas tražimo samo bodove", ispisano je na transparentu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjećanja radi, u jesen 2013. godine nakon što je Bosna i Hercegovina u gostima pobijedila Litvaniju i plasiraa se na Svjetsko prvenstvo poginula su trojica pripadnika Ljutih Krajišnika.

Smrtno su stradali Hasib Mahmić, Vildan Pehlić i Almir Kasumović. Oni su imali 23, 25 i 27 godina i do posljednjeg svog daha su navijali za BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.