Incident na tribini: Navijači BiH su krenuli na Ukrajince!

Policija spriječića obračun većih razmjera

Incident na tribini: Navijači BiH su krenuli na Ukrajince!

Edmir Škorić

Neporedno pred početak meča, došlo je do jednog incidenta.

Utakmica BiH - Ukrajina igra se od 20:45 sati, a prilikom zagrijavanja igrača, na tribini iza gola došlo je do incidneta.

Naime, na sjevernoj tribini stadiona Bilino polje blizu su smješteni navijači iz Ukrajine i najvatreniji bh. navijači, a u jednom trenutku pristalice domaćeg tima krenule su prema gostima.

Navodno je sporan jedan transparent, ali policija je spriječila veće obračuna. U međuvremenu su pripadnici specijalne policije dobili zadatak da stanu između dvije navijačke grupe kako bi se spriječio svaki mogući fizički obračun.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Nadajmo se da će završiti na ovome i da će sada sva pažnja biti usmjerena isključvio na teren.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Ko stavlja navijače jedne pored drugih?
17 1
King_Kenny
...garant neki djikani se prislepali i dosli da provociraju...mada je poznato da su dobrovoljci iz Ukrajine ucestvovali u agresiji na BiH tokom rata,zato bi i volio da Finska ide u baraz,mada su mi i oni pali u ocima zbog ovih desavanja pred utakmicu protiv nas.
14 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi