19

Komentari (19)

Junuz
Ne trazimo ni bodove,****s ga. Samo se borite i niko nista nece reci.
bistrik87
Istina od rijeci do rijeci
Alen23
bravo momci i ugostiteljj apel kad vidite igraca pred utakmicu u klubu svom kako pije provodi sw izbacite ga odmah samarcinu mu opaplite
Baboisback
Kapa dole za ljute Krajisnike
King_Kenny
...valjalo bi da ovi navijaci nauce nesto drugo osim "Bosna je sampion" i "Bosnom behar probeharao"...
PlavoBijeli1921
Ti navijaci bi dali zivot za svoju drzavu
elvir_86
@King_Kenny RESPECT ZA KRAJISNIKE , al jarane nema drugih pjesama kad imas 15 grupa i svak svoje pjesme pjevaju.Drugi "obicni" navijaci sto dodju njima je bitno gledat utakmicu , malo navijat bosna bosna i nista vise.
King_Kenny
@PlavoBijeli1921 ...bi,pogotovo oni BH Fanaticosi...kao i roditelji sto su im dali zivot za drzavu,cim je zapucalo zbrisali iz drzave i sad prodaju patriotizam nama koji smo ovdje 4 godine drzali glavu u torbi...sad svi vece patriote od mene.
BogatiDijasporac
@King_Kenny Znas li ti ljubomorni konju da pola BHF zivi u BIH? Kakav kreten neshvatljivo. Jbo te Vranjes.
King_Kenny
@BogatiDijasporac ...tim koji zive u BiH i koji su bili citav rat u BiH svaka cast...a vidim da te istina pogodila...morat cu da te dodam na block listu zbog tog psovanja,nevjerovatno je da svaki dan moram nekog blokirati jer ne znate komunicirati kao ljudi,bez psovanja i vrijedjanja.
BogatiDijasporac
@King_Kenny Ko te jbe. Svojom izjavom si se izjednacio sa Vranjesom. Stavio me na blok ili ne, za mene si Vlah.
King_Kenny
@BogatiDijasporac ...zna se ko se tamo po dijaspori druzi i bratimi sa vlasima...i druzili ste se sa njima tamo dok smo mi ovdje ginuli kao da se nista nije desavalo...nemojte mi vi patriotizam prosipati ziv bio,ko vas ne zna skupo bi vas platio.
celikze
ma i rvatici 100god jedno te isto….u boj….mi rvati i to je to….
proko
King Kongu mamlaze glupi.
BogatiDijasporac
@King_Kenny Nas? Sta, sad i Bosnjake dijelimo? Cekaj dok pukne, prvi ces za Dojcland, mamlaze. Blokiraj me, hajde. I za kraj, seljak, u BIH sam.
King_Kenny
@BogatiDijasporac ...otkud u BiH?...dosao da se osisas i popravis zube? HAHAHAHAHHAHAHA...pa nismo svi kukavice kao vi pobjegulje...blokiran si vec,nego da ti odgovorim jos koji put dok sam raspolozen.
user1587913103
Hajde patriota ti i takvi kao ti su problem....vi sve titrate na dlanu osim svog...balije ste svi
Jasminn
@King_Kenny @BogatiDijasporac nemojte se svadjati na racun drzave, hajde ljudi smatram vas oboicu finim ljudima, zaobidjite ovu temu, dosta su mi JuventinjoBK i Makentosh nemotje i vi. Oboica ste na pola u pravu....
King_Kenny
@Jasminn ...ma vidi,nemam ja nista protiv dijasporaca,imam dosta bliske rodbine koji su dijasporci koju ja volim,ali ide mi na zivce kad mi dodju ovdje prosipati neki patriotizam i pametovati kako je trebalo nesto ovdje uraditi i sta je trebalo uraditi...tada mi dodje da ih sve posamaram nek su mi 100 puta rodbina...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.