Najpopularniji igrač svijeta u suzama

Ronaldo ostao sam u svlačionici i počeo da plače kao malo dijete, poznata je pozadina svega

Admin Čaušević

Rijetko ko u svijetu fudbala voli pobjede kao Cristiano Ronaldo.

Ronaldu svaki poraz teško padne, a posebno oni u Ligi prvaka. To se najviše odnosi na eliminacionu fazu.

Najpopularniji fudbaler današnjice je najbolji strijelac u historiji Lige prvaka sa 140 golova. Ovo takmičenje osvajao pet puta i to mu je prioritet svake sezone.

Kada je stigao u Juventus 2018. godine došao je s ciljem da najprestižniji trofej u klupskom fudbalu donese u Torino, ali u tome nije uspio.

U posljednjoj sezoni kao fudbaleru Juventusa nepremostiva prepreka bio je Porto koji je Bianconere izbacio u osmini finala. Upravo tada su nastali snimci uplakanog Ronalda.

Ronaldo je prvo na poluvremenu ušao u raspravu sa saigračima tokom revanš meča kada je na poluvremenu bilo 0:1 za goste.

"Igramo kao go*na, moramo uraditi nešto", počeo je da galami Ronaldo nakon čega mu prilazi Cuadrado i govori da treba biti primjer svim ostalim.

"I ja ne igram dobro. Kao go*no. Ne igramo ništa, trebamo reći istinu, ovo je Liga prvaka. Treba karaktera", odgovorio je portugalski as.

U drugom poluvremenu Juventus je odigrao bolje, izborio je produžetke, ali je na kraju svejedno ispao kada su nastale i pomalo srceparajuće scene Ronalda, barem za njegove fanove.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, kamere su zabilježile trenutak kada CR 7 sjedi sam u svlačionici i plače kao malo dijete razočaran zbog još jednog neuspjeha u Ligi prvaka.

Ronaldo se ljetos vratio u Manchester United s kojim je odigrao odličnu grupnu fazu. Crveni đavoli su kolo prije kraja izborili osminu finala, a Cristiano je zabio šest golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.