Sjajne igre dolaze na naplatu: Mitrović pred transferom karijere

Želi ga italijanski velikan

Sjajne igre dolaze na naplatu: Mitrović pred transferom karijere

E. Ganibegović

Aleksandar Mitrović igra u životnoj formi.

Reprezentativac Srbije je u 18 utakmica u engleskom Championshipu postigao nevjerovatan 21 gol za svoj Fulham, dok je Srbiju golom u 90. minuti u Lisabonu odveo direktno na Svjetsko prvenstvo u Katar.

Prethodnih dana u inostranim medijima kružila je vijest da je za njega zainteresovan Villarreal koji bi engleskom timu bio spreman platiti 16 miliona eura, no čini se da će imati veliku konkurenciju u naumu da ga dovedu.

Italijanski Tuttosport prenosi kako je za njegove usluge zainteresovan Juventus, kojima bi Mitrović bio mnogo jeftinija opcija od Dušana Vlahovića za kojeg Fiorentina traži preko 50 miliona eura.

Navodno, Juventusov direktor Federico Cherubini ostao je u utorak u Londonu nakon poraza Juventusa od Chelseaja (4:0) u Ligi prvaka. Cherubini je išao pregovarati s Fulhamom oko transfera ubojitog centarfora, no ishod pregovora za sada nije poznat.

Mitrović je, dakle, s 21 golom apsolutni vladar na listi strijelaca u Championshipu, a tome je dodao i pet asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Za mene je Tadic iz Ajaxa 5 puta bolji od njega
8 1
BigBabo
Ma uopste me cetnici nezanimaju
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi