10

Komentari (10)

King_Kenny
...place jer vec dugo nije izveo penal,a to mu nedostaje,ipak je on Penaldo.
luis_kzu
Juventusov najgluplji potez ikad!!! Imali su potpunu dominaciju, Ronaldo ih je uništio i na kraju su se borili za mjesto za LP i samo sreća ih je pogledala pa su se uspjeli ugurati tu. Umjesto da su gradili tim oko Dybale oni dovedu lika koji im uništi svlačionicu, odnos među igračima i još ih ispali dan prije prolaznog roka a došao da in pomogne oko osvajanja lige prvaka!!! Btw, njemu je bilo dobro, on uvijek fino pumpa svoju statistiku.
Babuka1
emial766
Pa cekaj imas jednog o najboljih igraca na svijetu i on te oslabi?? Do koga je onda?? Valjda tu ima trener da napravi timsku igru. U Realu je moglo zato sto su jaki karakteri ocigledno u Juvetu nisu.
Sars33
Da nije mozda najveca greska Psg-a sto su doveli Messija, a Barselona sto su ga odveli?
Sars33
Sami Ronaldo ima pobjednicki duh koji unese u igrace, Juventus je bio na izmaku propadanja prije nego sto je on uso, doveli likovi Ronalda, ali ne moze ni on sad nosit cijeli tim, on igracima donese pobjednicki duh i oni onda se trude sto vise da ostvare neki svoj odredeni cilj...
burazengija
Trebas se malo urazumiti i shvatiti da Juventus nije imao vezni red evo 3 4 sezone i na godinu moraju dovesti nekoga. Mislim smijesno izjaviti to do neki dan su imali Pogbu Pjanica Vidala sad neki Bentacur Lokateli Mckenie(kako se vec pise).. Njima da Ronaldo nije dosao oni ni one 2 godine ne bi nista osvojili,koga bi izdvojio da je igrao dobro uz Ronalda u te 3 godine.
f0restinho
@luis_kzu Hahahahah Ko Juventus nekad nesto osvojio u lp zadnjih 20 godina?????

Pa veci je Porto sto se tice Lige Prvaka, ne provaljuj se malo prati fudbal.
Lilica
Istina. Vezni red loš. Bentancur mi se svidio u reprezentaciji, ali nekako u klubu loš. Ima dana da je dobar, ali eto... Mali McKennie je ok dečko, pogodi nešto, ali je mlađahan. Treba netko kao Pjanić, Pogba, da. Neće Juve daleko na ovaj način.
BigBabo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti