Khazri u centru pažnje

Pitali ga šta misli o Ramosovom debiju za PSG, a on nije mogao dati iskreniji odgovor

Endin Čaušević

PSG je jučer u gostima pobijedio St. Etienne (3:1) u meču 15. kola francuske Ligue 1.

Parižani su uspjeli da dođu do nove pobjede, a meč je obilježila teška povreda Neymara koji je u samom finišu utakmice morao da izađe s terena.

Dva gola za goste postigao je Marquinhos, a jedan Di Maria, no zapažen nastup imao je i Lionel Messi koji je upisao hat-trick u asistencijama.

Također, treba istaći da je debi u dresu PSG-a konačno upisao i Sergio Ramos koji je ljetos došao u klubu kao veliko pojačanje, ali je skoro četiri mjeseca čekao na debi u dresu Parižana.

Iskusni španski defanzivac odigrao je cijelu utakmicu i pokazao da se lagano vraća u formu.

Ramos je u toku meča imao sukob s napadačem St. Etiennea, Wahbijem Khazrijem, a upravo je Tunižanin bio u centru pažnje nakon utakmice kada su ga novinari pitali kako komentariše činjenicu da je Ramos konačno zaigrao za PSG.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Iskreno, uopšte me nije briga za to, ali ni najmanje. Fokusiran sam samo na sebe i svoju igru što je dovoljno i ne zanimaju me igrači iz protivničkih ekipa", rekao je Khazri nakon utakmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.