Historijski momenat u Francuskoj

Ramos i Messi zajedno

Historijski momenat u Francuskoj

E. Škorić

U toku je susret St. Etiennea i PSG-a u okviru 15. kola francuske Lige 1, a poseban je po jednoj nevjerovatnoj stvari.

Čak 17 sezona su žestoke borbe u Španiji vodili Lionel Messi (Barcelona) i Sergio Ramos (Real Madrid), ali ovog ljeta su obojica kao slobodni igrači prešli u Pariz.

Ramos je dugo bio povrijeđen i napokon se vratio, a danas debituje na ovom gostovanju. Po prvi put se u sastavu našao zajedno s Messijem.

Pravi Dream Team je istrčao na teren, pošto su u prvih 11 i Donnarumma, Marquinhos, Danilo, Hakimi, Di Maria, Neymar, Mbappe, a uz sve to na nedostaju zvijezde poput Icardija, Draxlera i Herrere, Verrattija te Wijnalduma, dok su na klupi Kimpembe, Mendes, Peredes, Rafinha...

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG je uspio povesti s 1:0, ali je pogodak Neymara poništen, da bi u 24. minuti St. Etienne došao do pogotka i ima prednost. Bouanga je postigao pogodak. Prvo je poništen zbog ofsajda, ali je VAR kasnije priznao gol i slavlje domaćina moglo je da počne.

Pogodak možete pogledati OVDJE.

Top Komentari

Klicko
Ne razumijem ovaj psg.Rijese se Thiaga Silve kazu prestar a dovedu panja ramosa.Silva je doktor odbrane za njega
1 11
Klicko
Slomit ce mu ramos nogu jer on nema kapacitet mozga da skonta da je napustio penal madrid a i da je kepec napustio farcelonu
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi