Roma igra protiv Intera

Da li je Edin Džeko zaslužio ovakav doček na Olimpicu?

Endin Čaušević

Roma i Inter igraju trenutno na Olimpicu derbi 16. kola italijanske Serije A.

Utakmica u Rimu počela je u 18 sati, a u centru pažnje nalazi se bh. napadač Edin Džeko koji se prvi put vratio na Olimpico nakon što je ljetos napustio Romu.

Dijamant je nakon šest sezona napustio rimski klub i odlučio je da karijeru nastavi u dresu Intera što je bio odličan potez s obzirom da igra u zaista fantastičnoj formi.

Džeko se večeras po prvi put nakon odlaska iz Rome vratio na Olimpico jer Inter igra upravo protiv Vučice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Simone Inzaghi je dao bh. napadaču šansu od prve minute i svi su se pitali kako će ga dočekati navijači Rome s obzirom da je Džeko za šest godina ostavio zaista dubok trag u rimskom klubu.

No, očito je da su to navijači Rome preko noći zaboravili jer svaki put kad Džeko primi loptu čuju se zvižduci s tribina što bh. napadač sigurno nije zaslužio nakon svega što je dao za Romu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.