Foto - Screenshot

Clement Lenglet se oglasio.

Zabrljao, pa se pravdao navijačima Barcelone: "Nije onako kao što izgleda"

Midhat Šljivak

Defanzivac Barcelone Clement Lenglet izazvao je brojne komentare navijača ovog kluba zbog scene koju je napravio nakon poraza od Bayerna i ispadanja iz Lige prvaka.

Lenglet se nakon utakmice nasmijan pozdravio s Robertom Lewandowskim i našao se na udaru navijača katalonskog kluba.

Nakon svega francuski defanzivac se javio i objasnio svoj postupak nakon utakmice.

"Želim poslati poruku svim navijačima Barcelone. Prije svega želim reći da sam tužan zbog jučerašnjeg rezultata jer klub zaslužuje najbolje, a mi to nismo uspjeli ostvariti".

"Također, želim objasniti fotografiju na kojoj se smijem s Lewandowskim. To je reakcija na nešto što se desilo u tom trenutku i ta reakcija ne izražava moje emocije zbog rezultata".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Svako ko me poznaje dobro zna moju posvećenost profesiji i klubu, posebno navijačima Barcelone. Nikad ne bih namjerno napravio nešto tako, posebno nakon teškog poraza. Danas smo svi tužni, ali svi smo u misiji da vratimo Barcelonu tamo gdje pripada", poručio je Lenglet.

Francuski fudbaler je u Barcelonu stigao 2018. godine i za katalonskog velikana je odigrao 144 utakmice uz sedam postignutih golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.