Jedna riječ za širok osmijeh: Niko Barcelonu nije ismijao kao Peter Crouch

Katalonci ispali iz Lige prvaka

Jedna riječ za širok osmijeh: Niko Barcelonu nije ismijao kao Peter Crouch

A. Čaušević

Barcelona se od Lige prvaka oprostila u grupnoj fazi, potpuno neočekivano.

U grupi sa Bayernom, Benficom i Dynamom Kijev Katalonci su osvojili svega sedam bodova što je na kraju bilo dovoljno za treće mjesto.

Barcelona je u posljednjem kolu gostovala u Minhenu i trebala je pobjedu za prolazak dalje, ali je na poluvremenu sve bilo gotovo.

Bayern je imao sigurnih 2:0 te su već tada mnogi počeli da ismijavaju Barcelonu koja očigledno nije opasna kao što je nekad bila.

Peter Crouch je bio gost komentator na BT Sportu te je s jednom riječju ismijao Barcelonu na poluvremenu utakmice.

Voditeljica je upitala Croucha mogu li izabranici Xavija Hernandeza preokrenti rezultati, a Crouch je kratko kazao: "Ne" i počeo se smijati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bayern je bio značajno superiorniji tokom cijele utakmice. Konačan rezultat je glasio 3:0. Pogađali su Muller, Sane i Musiala.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Coru
Sta ce on kome rec. KLOVAN BIO OD IGRACA
2 13
Dasler
Ne vidim s čim ih je ismijao, čovjek je bio realan samo.
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi