5

Komentari (5)

bk123
je li trebo plakat
Krivaja Zavidovići
Da! Gluposti! Bajern je bolji za klasu i nemaju se šta navijači Barse hvatati za nekakve gluposti...
Uranija
Ma dobro je postupio, tako bi trebao svaki uposlenik bilo koje firme, kad izgube posao od nekoliko desetina miliona eura da se grli sa uposlenicima drugih firmi koji su zaradili te desetine miliona eura i da umire od smijeha, a “usput” da on zarađuje milione godišnje. I na sve to da mu gazda kaže sva čast momčino.
miki30
Upravu si. Gledam ovdje ljudi posle nekih važnih utakmica prepucavaju, nerviraju, psuju jedni drugima najmilije. Zbog čega? Zbog ovih multimilionera, koji se nakon tekme grle, smiju, razmjenjuju dresove. Boli njih briga za nas obične navijače bolan, oni sebe obezbjedili za čitav život a mi se ko fol ovdje nešto svadjamo.
bk123
Uranija kralju sve to stoji ali svatko ko i malo gleda realno znao je da nemaju šta tražiti u Minhenu u ovom trenutku...ako su se mislili spašavati protiv Bayerna onda nemaju pojma o nogometu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti