Inter dočekuje Cagliari

Simone Inzaghi odabrao sastav za do sada najvažniju utakmicu u sezoni

Eldar Ganibegović

Inter večeras u 17. kolu Serije A dočekuje Cagliari.

Nakon remija Milana kod Udinesea i poraza Napolija od Empolija, bit će ovo sjajna prilika za Inter da preuzem vrh Serije A.

Trener Intera Simone Inzaghi odabrao je početnih 11 za ovaj meč, a na klupi je ostavio svog najboljeg strijelca, bh. napadača Edina Džeku.

Inzaghi se odlučio za sljedeći sastav: Handanovič; de Vrij, Skriniar, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozović, Calhanoglu, Perišić; Martinez, Sanchez.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trener Cagliarija Walter Mazzari odlučio se za ove igrače: Cragno; Carboni, Godin, Caceres; Dalbert, Grasii, Marin, Deiola, Bellanova; Joao Pedro, Balde.

Utakmica na San Siru počinje u 20:45.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.