Veziri potvrdili objavom na stranici

Travnik angažovao prvo pojačanje, stiže iz FK Velež

Samir Mlaćo
NK Travnik danas je angažovao prvo pojačanje za drugi dio sezone.

Veziri su u svoje redove doveli mladog golmana Luku Kačavendu.

Kačavenda je u prvom dijelu sezone branio za FK Velež odakle i stiže na Pirotu.

“U-21 reprezentativac Bosne i Hercegovine, golman, Luka Kačavenda, danas 08.01.2022, stavio je svoj potpis na ugovor koji ga veže sa NK Travnikom do kraja takmičarske sezone 2021/22. Otvorena je mogućnost da se ovaj ugovor produži i u narednoj sezoni. Kačavenda dolazi iz redova premijerligaša FK Velež, gdje se istakao u nastupima i dao doprinos rezultatima FK Veleža.

Dvadesetogodišnjem reprezentativcu želimo dobrodošlicu u naš klub“, stoji u objavi NK Travnik.

Veziri najavljuju da će ove zime angažovazi sedam – osam pojačanja te žele već od starta drugog dijela sezone krenuti ka sredini tabele.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prvi dio su okončali na 14. mjestu sa 12 osvojenih bodova.

Drugi dio sezone u Prvoj ligi FBiH će otvoriti domaćim susretom protiv drugoplasiranog Igmana iz Konjica 05.03. na svojoj Piroti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.