Luka Kačavenda više nije član Veleža

Napustio Rođene

Luka Kačavenda više nije član Veleža · Zvanično

E. Čaušević

FK Velež potvrdio je jutros još jedan odlazak.

Rođeni će početkom januara početi pripreme za drugi dio sezone, a jasno je da će Feđa Dudić napraviti određene promjene u igračkom kadru.

Velež je potvrdio već nekoliko odlazaka, a riječ je o igračima kojima je Dudić jasno poručio da neće računati na njih u nastavku sezone.

Mostarski klub je i jutros potvrdio još jedan odlazak, a riječ je o golmanu Luki Kačavendi s kojim je postignut sporazumni raskid saradnje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Luka Kačavenda više nije igrač FK Velež! Obavještavamo naše članove da je došlo do sporazumnog raskida saradnje između Luke Kačavende i našeg kluba. Luka je svoju karijeru započeo u Rudaru iz Prijedora, nakon čega odlazi u Srbiji. Po završetku epizode u Srbiji, vraća se u Bosnu i Hercegovinu, gdje je još nastupao za bijeljinski Radnik i Olimpik. Za Velež je upisao 8 zvaničnih nastupa, pri čemu je mrežu sačuvao 3 puta. Luki želimo mnogo sreće u nastavku karijere!", saopštili su iz Veleža.

Luka Kačavenda više nije igrač FK Velež! Obavještavamo naše članove da je došlo do sporazumnog raskida saradnje između...

Posted by FK Velež Mostar on Thursday, December 30, 2021
Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Jeli sada livada ostala na samo jednom U 21 igracu. Koga bi trebali dovest od mlađih
2 3
Husrefbeg22
Da je dobar uzeo bi ga borac ili skutori.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi