Foto - EPA

Napušta Manchester United

Paul Pogba je već odabrao novi klub i nije napravio nikakvo iznenađenje

M. Šljivak

Paul Pogba vjerovatno napušta Manchester United na kraju ove sezone.

Ugovor 28-godišnjem veznom fudbaleru s Unitedom ističe na kraju sezone i za sada nema naznaka da će on biti produžen.

Pogba će vjerovatno napustiti Old Trafford kao slobodan igrač, a ugledni francuski list L'Equipe otkriva da bi Paul karijeru mogao nastaviti u PSG-u.

Prema informacijama koje imaju novinari L'Equipea, PSG pokazuje ogroman interes za potpis Pogbe, a ni fudbaler nema ništa protiv da obuče dres pariškog tima.

Neće biti iznenađenje ako Pogba postane novo pojačanje francuskog velikana, iako su za njegove usluge zainteresovani još Real Madrid i Juventus.

Tim iz Pariza je za sada u najboljoj poziciji da potpiše reprezentativca Francuske i sve su prilike da će se to i dogoditi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pogba će tako nakon šest godina završiti svoj drugi mandat u Manchester Unitedu, gdje ponovo nije pokazao zašto ga smatraju jednim od najboljih veznjaka svijeta.

Tek povremeno je ovaj fudbaler bljesnuo u dresu Crvenih đavola, često je bio van terena zbog povreda, pa je u 212 utakmica postigao 38 golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.