Igrači više ne žele Pochettina u PSG-u, već se zna ko će ga naslijediti

Promjene u Parizu, pitanje je samo kada

Igrači više ne žele Pochettina u PSG-u, već se zna ko će ga naslijediti

E. Škorić

PSG je nedavno remizirao u Lyonu (1:1), ali i dalje suvereno drži prvu poziciju u Ligi 1.

Teško da će neko uspjeti da zaustavi PSG na putu do titule, a Parižanima će ipak najveći izazov u 2022. godini biti osvajanje Lige prvaka.

Ipak, pariške zvijezde ne žele da ih vodi Mauricio Pochettino i prema pisanju medija u Francuskoj, žele da Argentinac napusti klub.

Nogometaši PSG-a navodno su nezadovoljni metodama treninga Pochettina, te njegova filozofija koja se ne dopada većini igrača.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Stoga je pitanje koliko će se Pochettino još zadržati na klupi PSG-a, a uveliko se špekuliše da bi ga mogao naslijediti legendarni Francuz Zinedine Zidane.

Francuski trener navodno je već izabran, ako ne do kraja sezone, onda će biti trener u novoj sezoni. Sportski direktor Leonardo ga vidi kao pravog čovjeka za upravljanje PSG-ovom egoističnom svlačionicom, baš kao što je to činio i kada je trenirao Real Madrid.

Top Komentari

Kiss
Ako će igrači birati trenera onda od tog kluba ništa i svakako neće osvojiti ligu prvaka u to sam ubjeđen,ima puno boljih ekipa
7 0
Klicko
E ovdje će se uvidjeti kolika je zidan neznalica.
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi