FOTO: EPA

Trenutno smirivanje ili nešto drugo

Bura još uvijek na Old Traffordu: Cristiano Ronaldo se oglasio i stao u odbranu jednog čovjeka

Haris Zilić

Dosta je bure početkom 2022. godine u Manchester Unitedu.

Bilo je po medijima raznih pisanja, čak i o odlasku Cristiana Ronalda, a dosta fudbalera je nezadovoljno treninzima koje vodi Ralf Rangnick i žele da idu iz kluba.

Cijelu situaciju je izjavom smirio Cristiano Ronaldo.

"Rangnicku treba dati vremena da se malo navikne na engleski fudbal. Nije jednostavno tek tako doći u klub poput United i odmah krenuti sa rezultatima. Za sve treba vremena i prostora, a siguran sam da Rangnick može ideje sprovesti u dobre rezultate u vremenu ispred nas", rekao je Ronaldo.

Cristiano navodno nije previše zadovoljan u Unitedu. Zabrinut je za budućnost u ovom timu i engleski mediji u ranjijim pisanjima tvrde da nikako nije sretan zbog loše igre njegovog tima.

"Cristiano je veoma zabrinut zbog dešavanja u Unitedu. Tim dobija ogromne kritike, a on je označen kao jedan od lidera", stoji u pisanju engleskih medija, koji su informacije dobili od izvora bliskih klubu sa Old Trafforda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, prema novoj izjavi čini se da su to bile sve samo špekulacije, a da li je pomenuta izjava bila samo trenutno smirivanje situacije na Old Traffordu pokazat će vrijeme.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.