Paul Pogba je već odabrao novi klub i nije napravio nikakvo iznenađenje
Foto - EPA

Napušta Manchester United

Paul Pogba je već odabrao novi klub i nije napravio nikakvo iznenađenje

M. Šljivak

Paul Pogba vjerovatno napušta Manchester United na kraju ove sezone.

Ugovor 28-godišnjem veznom fudbaleru s Unitedom ističe na kraju sezone i za sada nema naznaka da će on biti produžen.

Pogba će vjerovatno napustiti Old Trafford kao slobodan igrač, a ugledni francuski list L'Equipe otkriva da bi Paul karijeru mogao nastaviti u PSG-u.

Prema informacijama koje imaju novinari L'Equipea, PSG pokazuje ogroman interes za potpis Pogbe, a ni fudbaler nema ništa protiv da obuče dres pariškog tima.

Neće biti iznenađenje ako Pogba postane novo pojačanje francuskog velikana, iako su za njegove usluge zainteresovani još Real Madrid i Juventus.

Tim iz Pariza je za sada u najboljoj poziciji da potpiše reprezentativca Francuske i sve su prilike da će se to i dogoditi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pogba će tako nakon šest godina završiti svoj drugi mandat u Manchester Unitedu, gdje ponovo nije pokazao zašto ga smatraju jednim od najboljih veznjaka svijeta.

Tek povremeno je ovaj fudbaler bljesnuo u dresu Crvenih đavola, često je bio van terena zbog povreda, pa je u 212 utakmica postigao 38 golova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1614932756
Veratti i on mmm
3 0
K79
imal ko da ne ide u PSG ?!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi