Novi Ronaldo

U Torinu Dušana Vlahovića najavili na spektakularan način, zna se i koji broj će nositi

Edmir Škorić

Srbijanski napadač Dušan Vlahović prelazi u redove Juventusa, čeka se samo zvanična potvrda.

Nakon polusezone iz snova u dresu Fiorentine, Vlahović prelazi u redove italijanskog velikana Juventusa, koji je bio spreman platiti ga 75 miliona eura.

U Firenci Vlahovića smatraju velikim izdajnikom, ali on nije mogao da propusti priliku da pređe u redove kluba o kojem je kao dijete maštao.

Torinki Tuttosport ga je već "predstavio" kao igrača Juventusa, a na naslovnoj strani je objavio njegovu sliku i predstavio ga kao novi Cristiano Ronaldo.

Oni prenose da će Vlahović nositi broj 7, isto kao Ronaldo, ali da će možda dobiti i devetku ako Morata ode na zimu u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vjeruje se da Vlahović neće biti jedino Juventusovo pojačanje u januaru i da će klub još da se pojača u sezoni punoj turbulencija.

Inače, očekuje se da će se u narednih nekoliko dana ozvaničiti transfer Vlahovića, koji je u Italiju došao iz Partizana u ljeto 2018. godine, a u dresu Viola je ove sezone postigao čak 17 golova na 21 meč u Seriji A. Ima i tri gola na tri nastupa u Kupu, ukupno 20 golova na 24 meča i četiri asistencije. Fantastičan učinak Srbina...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.