Dervišagić povrijeđen, propala posudba u Radnik

Sarajevo mladi trojac poslalo na posudbu

Samir Mlaćo
FK Sarajevo potvrdio je da će nekoliko mladih nogometaša narednu polusezonu provesti na posudbu.

Radi se o Hamzi Bešiću, Harisu Konjaliću i Arminu Imamoviću, koji će put Prve lige FBiH.

Ista sudbina čekala je napadača Kenana Dervišagića koji je dogovorio posudbu u FK Radnik Hadžići, no zbog povrede sada ga očekuje pauza.

"Defanzivac Hamza Bešić, nakon što je u posljednjih šest mjeseci nastupao za Sim Bau, u nadolazećoj polusezoni igrat će u redovima FK Goražde. Također, u Goradžu će igrati i mladi veznjak Haris Konjalić, a Armin Imamović, krilni fudbaler, posuđen je NK Zvijezda Gradačac.

Fudbalski klub Sarajevo i FK Radnik Hadžići imali su dugovor o posudbi fudbalera Kenana Dervišagića, međutim, zbog povrede noge Kenan će morati pauzirati nekoliko mjeseci te neće nastupati za hadžičkog prvoligaša.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hamzi, Harisu i Arminu želimo uspješnu polusezonu, a Kenanu brz oporavak od povrede“, stoji u objavi FK Sarajevo.

FK Sarajevo će završni dio priprema obaviti u Antaliji gdje bordo momci putuju sutra.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.