Tatar se vratio u BiH: Ozvaničio je potpis sa novim klubom

Nakon epziode u Finskoj

Tatar se vratio u BiH: Ozvaničio je potpis sa novim klubom

H. Zilić

BFK Simm Bau aktivan je i ove zime po pitanju transfera, a klub je večeras ozvaničio još jedan potpis.

Dres pomenutog federalnog prvoligaša u drugoj polusezoni nosit će Kerim Tatar, kojem će to biti povratak na prvoligšake terene.

"Tatar Kerim je novi igrač BFK Simm Bau!

Kerim ima 25 godina, dolazi nam iz ekipe IFK Mariehamnu,ekipa koja se takmiči u elitnom rangu finskog fudbala.Ne sumnjamo da će Kerim biti veliko pojačanje za naš klub. Branio je još boje FK Goražde, FK Igman Konjic, FK Olimpik, omladinske i seniorske selekcije FK Velež. Vrijedi istaći da Kerim Tatar ima 111 zvaničnih utakmica u svojoj karijeri gdje je postigao 31 gol i podijelio 17 asistencija. Kerim je potpisao ugovor do kraja sezone.

Kerimu želimo puno dobrih igara u našem i njegovom klubu", stoji u saopštenju BFK Simm Bau.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

[facebook]https://www.facebook.com/bfksimmbau/photos/a.905331256315044/2009988602515965/[/facebook]

Tatar je prije epizode u Finskoj briljirao u dresu Goražda.

Top Komentari

enko
I tako bio jedan benjamin tatar koji je na kraju zavrsio tu gdje jeste i priblizio se jablanici gdje ce zavrsiti karijeru.zato su najveci krivci treneri koji ga mrze,nasa posla .
0 3
Brazuka
Pjan vazda
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi